fbpx

Creations By Tessy

På Creations By Tessy kan du köpa unika konstprints och hantverk i makramé, som kan vara allt från väggbonader och amplar till clutches och väskor.

Makramé väska

Unika dekorationer till ditt hem

Jag som driver Creations By Tessy heter Therese Berggren och jag har pysslat med design, formgivning och konst av olika slag sedan tonåren.

Här på Creations By Tessy kan du köpa en del av mina målningar som konstprints och alla skapelser jag gör i makramé, som kan vara allt från väggbonader och amplar till clutches och väskor.

Makramé

Makramé är en knytteknik där man med olika knutar och knopar skapar fantastiska mönster och designer. Jag knyter bland annat väggbonader, amplar och väskor i makramé. 

Makramé köper du här ⇒

Konstprints

Att måla, teckna och skissa har varit in stor hoppy för mig sedan barnsben. Motiv som ligger mig varmt om hjärtat är blommor som jag oftast målar av från originalblomman. När du beställer prints från Creations By Tessy får du fine art prints på kvalitetspapper printade med beständigt bläck.

Prints köper du här ⇒

Grafisk formgivning och fotografering

Till yrket har jag länge arbetat med grafisk formgivning, marknadsföring och webb. Jag är även utbildad fotograf. Att arbeta som grafisk formgivare har varit en självklarhet för mig sedan jag var i 20-årsåldern och sedan dess har det liksom aldrig varit tal om något annat.

Som grafisk formgivare tar jag gärna uppdrag inom visual branding och skapar logotyper, brandbooks och content till sociala medier.

Är du intresserad, eller känner någon som kanske kan vara, av att anlita mig som grafisk formgivare så kan du i stället besöka min andra hemsida thereseberggren.se